10 temaer

Kristendomskursus.dk er bygget op om 10 centrale temaer i den kristne tro.

  • Hvad ved vi om Gud?
  • Hvem var Jesus?
  • Hvad er et menneske værd?
  • Hvad betyder dåben?
  • Er der liv efter døden?
  • Hvad gør Helligånden?
  • Hvordan skal jeg tro?
  • Gør bøn en forskel?
  • Er Bibelen til at forstå?
  • Hvordan skal jeg leve?

Til hvert af disse temaer er der knyttet en række udfordrende udsagn, som deltagerne opfordres til at reflektere over. Desuden er der formuleret åbne spørgsmål, som kan bruges til personlig overvejelse og til drøftelse i grupper.

Kristendomskursus.dk kan bruges i den lille private studiekreds, såvel som ved menighedsmøder, aftenskoler og særlige kursusarrangementer.

Baseret på danske erfaringer

Kristendomskursus.dk er udviklet i Danmark og bygger på erfaringer fra flere forskellige lignende kursusoplæg. Kurset er blevet grundigt testet i forskellige folkekirkelige sammenhænge, og har siden udgivelsen i 2008 været afholdt 270 steder med over 4000 deltagere.

Åbent samvær

Kristendomskursus.dk er særlig velegnet, hvor der lægges vægt på dialog, socialt samvær og respekt for deltagernes personlige holdninger og indvendinger.

Kursusmaterialet skaber rum for deltagernes egne troserfaringer og hjælper dem til at tage stilling til kristendommens centrale budskab. Kurset er også en god repetition for mere erfarne kristne.

Version 4

I 2016 udkommer Kristendomskursus.dk i version 4, som både er forbedret og forenklet. Alle materialer og tekster er gennemgået og opdateret sådan, at kurset nu er endnu lettere at gå til, både for undervisere og for deltagere. Desuden er der tilføjet nye videoer, og foto-materialet er fornyet.

Kopier og print som du vil

Version 4 er også forenklet på den måde, at du nu betaler én pris én gang for alle og herefter har fri adgang til at hente, kopiere, printe og bruge alle materialer lige så ofte og længe du vil. Alle dokumenter og videoer kan hentes her på hjemmesiden og videoerne udgives desuden samlet på en DVD.

Det er stadig sådan, at kurset købes til brug på et bestemt sted. Det kan være en kirke, missionshus eller forening. Når I bestiller materialet, skal I oplyse, hvor og hvem, der udbyder kurset. Det er ikke tilladt at udlåne eller kopiere materialerne til brug i andre sammenhænge.

Prisen for nye brugere er 2000 kr, mens eksisterende brugere kan opdatere for 1000 kr.

Det er ikke nødvendigt for eksisterende brugere at opdatere til version 4 for fortsat at bruge det gamle materiale, men for nye brugere tilbyder vi kun den nye version 4.

Vil du vide mere om hvordan du kan bruge kristendomskursus.dk hos dig, kan du kontakte kursuskonsulenten Søren Skovenborg (tlf: 2329 8829) eller redaktøren Asbjørn Asmussen (tlf: 6060 6407) for at høre nærmere.

Køb kristendomskursus.dk

Version 4 - ny bruger

Version 4 - opgradering fra tidligere version